HDD 1 TB

hdd 1 tb

hdd 1 tb


HDD-urile WD BLUE sunt concepute pentru utilizarea in sisteme care necesita o functionare silentioasa si la temperaturi scazute, ca hdd secundar intern in PC, pentru rack-uri externe si alte aplicatii pentru care zgomotul scazut si caldura scazuta sunt benefice.

Imbunatatiti performanta PC-ului

Asociaza un HDD de capacitate mare cu un SSD pentru a oferi desktopului tau o performanta crescuta. SSD maximizeaza viteza accesului la date, in timp ce unitatea WD BlUE stocheaza 1 TB de filme, jocuri, fisiere, aplicatii si multe altele.

Protejati-va spatiul de depozitare

Camerele care inregistreaza imagini video de inalta definitie la o rezolutie de 4 K si 30 de cadre pe secunda necesita o tona de spatiu de stocare. HDD-urile WD BLUE sunt perfect pentru asa ceva, avand o capacitate marita de stocare si viteza mare de scriere.

Actualizati si salvati cu usurinta

Unitatile hard disk WD au acces liber la WD Acronis True Image. Software-ul copiaza toate datele existente pe noul HDD. – fara sa necesite reinstala sistemul de operare. Functiile de backup si restaurare usureaza salvarea si recuperarea datelor dvs. personale.

Acum la un pret mai mult decat accesibil, il poti cumpara de pe EMAG accesand linkul acesta: https://www.emag.ro/hdd-wd-blue-1tb-7200rpm-64mb-cache-sata-iii-wd10ezex/pd/E8G7KBBBM/?X-Search-Id=23ae5ab4195e37019f95&X-Product-Id=244060&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Search-Action=view

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *