Promotii HDD extern Emag

Promotii hdd-extern-portabil

Promotii hdd-extern-portabil

HDD extern a devenit din ce in cemai putin un moft si mai mult o necesitate, pentru cei mai multi dintre noi. Avantajele unui hard disk extern sunt multe, insa pretul unui HDD extern de calitate, de cele mai multe nu face parte din ele.
Pentru a fi de ajutor, am ales ca subiect promotiile Emag pentru cele HDD externe portabile si nu numai.

Cele mai bune promotii HDD extern Emag:

 • HDD extern Seagate Expansion Portable 1TB – portabil, un design superb si posibilitatea de a stoca: pana la 1000 de ore de video in format digital, pana la 250 de filme DVD cu o durata de 2 ore, pana la 320.000 de fotografii digitale sau pana la 16.660 ore de muzica. Sistemul de operare Windows il recunoaste automat, ceea ce il face foarte simplu de folosit si instalat.

  Super pret – 229.99 ron – redus de la 299.99 ron
  hdd extern portabil 1 tb

  hdd extern portabil 1 tb

 • HDD extern WD Elements Portable, 1TB – un hdd extern portabil, la un pret accesibil, posibilitatea de stocare de 1tb si un design exterior potrivit mediul office. Utilizeaza tehnologia USB 3.0 ceea ce il face un HDD extern cu viteza de transfer rapida.

  Super pret – 239.99 ron – redus de la 309.99 ron
  reducere hdd extern 1 tb

  reducere hdd extern 1 tb

 • HDD extern ADATA HD710, 1TB – ideal pentru cei pasionati de gaming. Designul extravagant se potriveste perfect restul de set-up-ului tau. Posibilitate de stocare de 1TB, viteza de transfer rapida si principalul atu: rezistenta. Acest HDD extern a fost supus testelor de soc pe care le-a trecut cu brio. Daca este neindemanatic, atunci te rog fa un bine si cumpara acest hdd extern portabil.

  Super pret – 297.59 ron – redus de la 329.99 ron

 • Orice care din ele te decizi sa le achizitionezi sa stii ca nu vei da gres. Sunt cele mai bune HDD externe portabille, la cele mai mici preturi de pe piata.

  Indecis?! In acest articol poti gasi si alte recomandari pentru HDD extern. Citeste acum!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *